ЖИТТЯ

У Переяславі Lanos збив мотоцикліста: його з численними травмами госпіталізували

На Переяславщині сталася ДТП. Є постраждалий.

22 липня близько 15-ї години на трасі Бориспіль-Дніпро біля Переяслава неподалік заправки КЛО сталася ДТП. Зіткнулись авто Daewoo Lanos та мотоцикл Honda. Авто поїхало з місця події в бік Черкас. Мотоцикліст отримав травми. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За даними правоохоронців, ДТП сталось через те, що водій авто, житель міста Вознесенськ 1980 р.н., під час обгону не дотримався інтервалу з мотоциклом під керуванням жителя Києва 1987 р.н., який рухався в попутному напрямку, та допустив бокове зіткнення. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, ретроградну амнезію, забій поперечного відділу хребта, множинні садини обличчя, верхніх та нижніх кінцівок, перелом пальця лівої руки. Його госпіталізували до лікарні Переяслава.

За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, що 22 липня у Переяславі на Дніпрі врятували чоловіка. Фото та відео з місця події ви можете побачити тут.

Фото тематичне

Нагору