ЖИТТЯ

Знайдений труп, зникла людина та підроблений диплом: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 22 липня переяславські поліцейські мали 36 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:45. Переяслав. До поліції надійшли матеріали з СБУ про те, що жінка 1986 р.н., щоб працевлаштуватися, надала диплом з ознаками підробки про закінчення педагогічного університету ім. Макаренка. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 358 (Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа).

11:53. Переяслав. Поліції повідомили про те, що автомобіль Volkswagen в’їхав в електроопору. Водій повністю компенсував, тому конфлікт було вичерпано.

13:51. Гребля (Переяславська ТГ). Заявник повідомив поліції про те, що його мати Т.О. 1974 р.н. 20 липня пішла зі спільного місця проживання та досі не повернулась. Раніше не зникала. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) з позначкою “відсутня безвісти”.

19:31. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що знайшли труп чоловіка 1979 р.н. з ознаками пізніх гнилісних змін. Ознак насильницької смерті не виявили. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

21:17. Переяслав. Заявниця повідомила, що з’їхала в кювет на своєму авто Volkswagen. За цим фактом відкрили адміністративне провадження за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Мазінках (Переяславська ТГ) та Чопилках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що цього ж дня на трасі Бориспіль-Дніпро біля Переяслава неподалік заправки КЛО сталася ДТП. Зіткнулись авто Daewoo Lanos та мотоцикл Honda.

Нагору