ЖИТТЯ

Зниклу жінку знайшли через чотири дні, вона – виснажена та травмована: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 24 липня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:47. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй зателефонували невідомі та шахрайськими діями зняли з рахунку 30 тисяч гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:53. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що їй погрожує чоловік: кидається, хапав ножі, наніс тілесні ушкодження. Також погрожував дитині та рідним. За цим фактом склали протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб).

19:00. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що жінку 1974 р.н., яка зникла 20 липня, знайшли. З її слів, вона, втікаючи від вовка, впала з дерева та пролежала в лісі чотири дні. Лікарі діагностували їй закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій поперечного відділу хребта, множинні садини, у неї загальне виснаження організму. Її госпіталізували до неврологічного відділення лікарні. Пояснення заявниці не підтвердилися фактами.

23:11. Переяслав. Поліція зупинила чоловіка 1995 р.н. та виявила у нього речовину, схожу на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі  та одну в Гречаниках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 24 липня на Переяславщині сталася чергова трагедія. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору