ЖИТТЯ

Психічно хворий порізав себе: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 27 липня переяславські поліцейські мали 35 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 27 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:37. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що 3 дні тому знайомий чоловік викрав у нього телефон. Чоловік зазначив, що затримав крадія. У поліції нам розповіли, що за цим фактом відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

15:41. Циблі (Циблівська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що психічно хворий чоловік перерізав собі сонну артерію. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що потерпілого госпіталізували. У його матері відібрали пояснення. Відомо, що чоловік у свідомості, також перебуває на обліку у психіатра з діагнозом шизофренія.

15:50. Переяслав. Чоловік повідомив поліції, що автомобіль Lada підрізав його машину. Зв’язавшись із заявником по телефону, правоохоронці дізналися, що автомобіль поїхав у бік міста Черкаси.

20:56. Переяслав. Чоловік 1981 р.н. повідомив поліції про 41-річну жінку, яка вживає алкоголь та неналежно доглядає з дітьми 3 та 15 років. Зазначив, що сам перебуває в іншому місті, але попросив наряд поліції. На місці події жінка відмовилася від написання заяви, сказали, що спільно не проживає з цим чоловіком і що він спеціально робить неправдиві повідомлення.

23:17. Єрківці (Дівичківська ТГ). До поліції надійшло повідомлення від чоловіка 1988 р.н. про те, що він, керуючи автомобілем Hyundai Elantra, вскочив у яму, через що не впорався з керуванням і в’їхав у перешкоду. Заявник також зазначив, о пошкоджено фару, праве колесо та відпав передній бампер. Прибувши на місце події, правоохоронці не виявили ДТП. У телефонній розмові заявник повідомив, що допомоги вже не потребує.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі,  Шевченковому (Ташанська ТГ), Харківцях (Переяславська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, на територію Київської області ворог випустив ракети. Голова КОВА Олексій Кулеба повідомив про нові деталі.

Нагору