ЖИТТЯ

Ракетні удари по Київщині та їхні наслідки: з’явилися нові деталі

У Київській області російські війська завдали удару по військовій частині, є руйнування. Деталі повідомив начальник ГУ Генштабу ЗСУ.

28 липня ворог обстріляв ракетами Київську область. Під час сьогоднішнього брифінгу заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов повідомив деталі, передає Інформатор. За його словами, противник завдав удару з акваторії Чорного моря – з району миса Фіолент.

“Близько 5 години ранку противник завдав ракетного удару шістьма крилатими ракетами “Калібр” по військовій частині в населеному пункті Лютіж Київської області. На даний час є інформація що одна будівля зруйнована і дві – пошкоджено. Окрім того, одна крилата ракета була збита в повітрі над Бучанським кар’єром”, – розповів Громов.

У Київській обласній адміністрації також повідомили про наслідки ранкових вибухів на Київщині. Ворог обстріляв один з населених пунктів Вишгородського району. Наразі відомо, що пошкоджені об’єкти військової інфраструктури. На місці працюють рятувальники. За попередньою інформацією, постраждали п’ять цивільних осіб. Загиблих немає.

Нагадуємо, про ситуацію в Україні станом на 28 липня розповідав Генштаб ЗСУ. Відомо, що українські воїни відбили штурм у напрямку Брускинське – Білогірка.

Нагору