ЖИТТЯ

Викинув з квартири речі, а потім розгулював із сокирою: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 3 серпня переяславські поліцейські мали 27 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:36. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції про погрози розправою або вбивством від чоловіка. З її слів, зброї при собі він не мав. Пізніше зазначила, що допомоги вже не потребує – конфлікт врегульовали мирним шляхом. Від написання заяви відмовилась.

12:50. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення, що вулицею ходять двоє підозрілих хлопців, стукають до всіх у двері, пропонують послуги заміни вікон. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що ці хлопці 2003 та 2005 р.н. справді є працівниками підприємства, яке займається встановленням вікон, тому й пропонували послуги.

14:05. Переяслав. Заявник повідомив, що хтось навмисно пошкодив його авто Renault Duster. На крилі машини залишилася вм’ятина. Телефонував, щоб мати змогу отримати страхову виплату.

14:08. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що в будинку замкнулася 2-річна дитина й не може відчинити двері. Заявниця зазначила, що рятувальників уже викликали. Згодом стало відомо, що двері вдалося відчинити самотужки до приїзду ДСНС. З дитиною все гаразд.

18:20. Переяслав. Надійшла скарга від чоловіка на його 40-річного сусіда. Зі слів заявника, той з вікна власної квартири викидає речі та поводиться неадекватно. О 19:38 цей же заявник повідомив, що сусід заходить у під’їзд із сокирою. Зазначив, що від нього надходять погрози. Прибувши на місце події, поліціянти не виявили вказаної особи. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ковалині (Дівичківська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, нещодавно на Переяславщині згорів шиферний гараж. Фото та відео з місця події дивіться за посиланням.

Нагору