ЖИТТЯ

Прибули на виклик і виявили посів конопель: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 8 серпня переяславські поліцейські мали 37 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 8 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 37 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:00. Переяслав. Поліція затримала чоловіка 1990 р.н., у якого при поверхневій перевірці виявили паперовий згорток із зеленою речовиною, схожою на канабіс (5 грамів). На місце події викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1. статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

12:15. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про пошкодження газопровода. Під час перевірки виявили, хто саме це зробив. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 194 (Умисне знищення або пошкодження майна). 

12:36. Переяслав. Поліції повідомили, що 3 серпня у магазині декоративної косметики викрали товар на суму 272 гривні. Це виявили на записах камер відеонагляду. Прибувши на місце події, поліція відібрала заяву про нерозгляд ситуації.

12:40. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що невідомі пошкодили лобове скло автомобіля ЗАЗ Forza. Особу, яка це вчинила, поки що не встановили.

13:06. Переяслав. Заявниця повідомила, що по-сусідству чоловік у стані алкогольного сп’яніння б’є свою дружину. Справу передали на розгляд дільничому.

15:02. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП – зіткнулись автівки Volkswagen та Mitsubishi. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

17:51. Вовчків (Переяславська ТГ). Поліція, прибувши на виклик, на подвір’ї виявила посів конопель. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ташані (Ташанська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Шевченковому (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 8 серпня на Переяславщині також сталася ДТП. Водійка мопеда потрапила до реанімації.

Нагору