ЖИТТЯ

На Бориспільщині знову проводили посилені перевірки: залучили понад 60 правоохоронців

Правоохоронці провели посилені відпрацювання на Бориспільщині. Перевірили 540 людей.

У суботу, 6 серпня, на Бориспільщині працівники Бориспільського РУП разом з вибухотехніками та поліцейськими Київщини, працівниками кінологічної служби, полком поліції особливого призначення та іншими військовими формуваннями провели профілактичні посилені заходи перевірки. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області.

Залучили понад 60 правоохоронців. Вони перевірили 540 громадян та 120 автомобілів.

Під час відпрацювання правоохоронці виявили в селі Ревне 36-річного чоловіка, який у пачці з-під цигарок зберігав амфетамін. За цим фактом розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також задокументували факт керування напідпитку. У селі Проців 33-річний інженер-проєктувальник керував автомобілем Skoda у стані алкогольного сп’яніння.

 

Нагадаємо, що раніше посилені відпрацювання на Бориспільщині проводили із 25 до 28 липня. Тоді виявили понад 20 правопорушень.

Нагору