Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На Бориспільщині запроваджували посилені заходи безпеки: перевірили понад пів тисячі людей

Правоохоронці Київщини провели посилені відпрацювання на Бориспільщині. Взяли участь і поліцейські Переяслава.

З 25 по 28 липня поліцейські Бориспільського районного управління поліції, зокрема, поліцейські Переяслава та Яготина, разом з вибухотехніками та превенцією Київщини, працівниками кінологічної служби, полком поліції особливого призначення та військовослужбовцями здійснювали заходи із забезпечення безпеки та правопорядку. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Бориспільського РУП ГУНП в Київській області.

Під час відпрацювання задіяли понад 130 працівників поліції, які виявляли та документували правопорушення, патрулювали на автодорогах та блокпостах, перевіряли автомобілі та фіксували порушників правил дорожнього руху.

Поліцейські перевірили близько 560 осіб та понад 420 транспортних засобів за цей період. Загалом задокументували понад 20 правопорушень, серед яких факти незаконного зберігання наркотиків (канабіс та амфетамін), посіви рослин коноплі, керування напідпитку, а також водіїв без відповідного посвідчення, розпиття алкоголю в громадських місцях та вчинення домашнього насильства.

Нагадуємо, що за добу 29 липня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору