ЖИТТЯ

Пожежа, проникнення до будинку та підозрілі люди: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 9 серпня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:32. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що вночі невідомі пошкодили вікна та проникли до її будинку. Вкрали речі. Поліцейські відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

7:53. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що буянить та агресивно поводиться її чоловік, вдарив її. Конфлікт врегулювали до приїзду працівників поліції.

11:01. Переяслав. Заявниця попросила направити відповідні служби для розслідування пожежі у відділенні “Укрпошти”, оскільки експерти припускають, що це був підпал. Наразі провели перевірку та відібрали заяву з поясненнями.

13:54. Хоцьки (Циблівська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи (двоє чоловіків та одна дівчина) ходять вулицею, фотографують місцевість, щось записують та говорять, що розподіляють соціальні пільги населенню. Із ситуацією розібралися до прибуття поліції.

18:29. Переяслав. Поліції повідомили, що біля школи шумлять, буянять, їздять на мопедах та нецензурно висловлюються підлітки. Згодом стало відомо, що конфлікт врегулювали мирним шляхом.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): по дві у Переяславі та Вовчкові (Переяславська ТГ), по одній у Циблях (Циблівська ТГ) та Горбанях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 8 серпня на Переяславщині сталася ДТП. Водійка мопеда потрапила до реанімації.

Нагору