ЖИТТЯ

На сайті з продажу товарів жінку ошукали на понад 33 тисячі гривень: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 10 серпня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:07. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що невідомі за допомогою сайту “OLX” шахрайським способом заволоділи 4160 гривень. Подібне повідомлення надійшло і об 11:00 від жінки з Переяслава. Щоправда, її ошукали на 33 тисячі 327 гривень. За цими фактами відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство). 

8:18. Гречаники (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що під час руху на трасі Бориспіль-Дніпро автомобіль BMW збив дзеркало у його автівці Nissan. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом.

17:55. Переяслав. Заявник повідомив поліції про те, що йому і його знайомій забризкали очі з газового балончика. Відомий їм кривдник втік з місця події. Справу передали на розгляд дільничому.

11 серпня, 1:02. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що працівники швидкої виїхали на виклик до непритомної людини. Після прибуття виявили, що присутні перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Дівчина, яка викликала швидку, втікала від лікарів. Підозрілих осіб поліція не виявила. На телефонні дзвінки заявник не відповідав.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну у Семенівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 8 серпня на Переяславщині зник 14-річний хлопець, якого знайшли в Яготині. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору