ЖИТТЯ

Чоловік “справляв природні потреби” у ліфті, авто їздило парком: як минула доба поліції Переяслава

За добу 11 серпня переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:00. Переяслав. Під час перевірки щодо звернення чоловіка про крадіжку особистих речей, які він залишив в центральному парку міста, поліцейські встановили, що їх привласнив чоловік 1989 р.н. із Сумщини. Триває розслідування за ч.1 ст. 193 ККУ (Незаконне привласнення особою знайденого чи такого, що випадково опинилося у неї, чужого майна або скарбу, які мають особливу історичну, наукову, художню чи культурну цінність).

16:55. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення від свідка зіткнення автомобіля із чоловіком з обмеженими можливостями. Зазначив, що постраждалий був у свідомості. Зрештою ДТП не підтвердилася. Від постраждалого надійшла зустрічна заява про нерозгляд справи.

17:34. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй зателефонували невідомі й представились працівниками банку. Російською мовою сказали, що її карту заблоковано. Однак у жінки у вказаному банку рахунку немає. Від написання заяви вона відмовилась. Звернулась для інформування.

19:17. Мазінки (Переяславська ТГ). До відділу поліції надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка розповіла, що чоловік в алкогольному сп’янінні знущається над нею. Прибувши на місце події, працівникам поліції двері не відчинили. Заявниця в телефонній розмові повідомила, що звернулась передчасно, не розібравшись у ситуації.

19:35. Світанок (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про зникнення чоловіка. Заявник зазначив, що його батько 1928 р.н. близько 13:00 зник безвісти. Відомо, що пенсіонера знайшли.

22:04. Переяслав. До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі їздять на авто в парку ім. Тараса Шевченка, порушуючи ПДР. Конфлікт врегулювали мирним шляхом.

12 серпня, 0:49. Переяслав. Заявник повідомив, що в ліфті невідомий йому чоловік “справляв природні потреби”. Додав, що зняв це на відео. Зрештою від написання заяви відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Дем’янцях (Переяславська ТГ), Чопилках (Ташанська ТГ) та Переяславі.

Нагадаємо, що на Переяславщині провели захід “Мінна доріжка”. Як це було, дивіться за посиланням.

Нагору