ЖИТТЯ

Пошкоджений храм, проникнення у сарай та напад на сина: як минула доба поліції Переяслава

За добу 12 серпня переяславські поліцейські мали 29 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:57. Переяслав. Надійшло повідомлення, що вночі пошкодили храм на території лікарні та розбили в ньому майно. Відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

13:40. Переяслав. Малолітній хлопчик повідомив, що його душив батько. Поліціянти відібрали заяву та провели профілактичну бесіду з кривдником.

14:36. Переяслав. Заявниця повідомила, що у магазині біля автостанції хтось викрав у неї мобільний телефон. Правоохоронці відібрали матеріали та проводять перевірку.

18:07. Леляки (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про зупинку транспорту з причіпом, який перевозить деревину без документів та номерів. За кермом – чоловік 1993 р.н. Відібрали матеріали для подальшого розслідування.

20:50. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник розповів, що протягом тижня невідомі проникли в його сарай, викрали електроінструменти. За цією справою відібрали матеріали для перевірки.

Нагадаємо, що вчора на Переяславщині сталося самогубство. Жінка спочатку порізала, а потім задушила себе.

Нагору