ЖИТТЯ

Університет Переяслава розпочне навчальний рік у офлайн-форматі

Навчальний рік в університеті Переяслава розпочнеться за графіком та в офлайн-форматі. Але буде можливість навчатися й онлайн.

Навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі розпочнеться у очному форматі із 1 вересня для студентів других, третіх та четвертих курсів. Із 19 вересня розпочнуть навчання першо- та другокурсники. А “магістри” – із 3 жовтня. Про це повідомили на сайті університету, передає Інформатор.

– Ми розуміємо, що багато хто зі здобувачів перебуває на особливо небезпечних територіях, де тривають активні бойові дії, багато хто вимушений був евакуюватися тощо. Щоб реалізувати їхнє право на освіту, ми прийняли рішення про можливість організації освітнього процесу з використанням дистанційних технологій навчання (за заявою здобувача, зокрема електронною). Таким чином УГСП матиме можливість продовжити освітній процес для кожного здобувача у синхронному чи асинхронному (у особливих випадках) режимі. Водночас, для більшості здобувачів забезпечено умови для навчання у очному режимі, – зазначив проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник.

Загальна площа підвальних приміщень університету, куди будуть йти студенти на працівники вишу під час повітряної тривоги, становить 1020 кв. метрів. Вони забезпечені доступом до інтернету.

Нагадаємо, що в Україні продовжать воєнний стан та загальну мобілізацію. Які терміни запропонував президент, читайте за посиланням.

Нагору