ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте гаспачо з кавуна

Гаспачо з кавуна – це щось незвичне із звичайних продуктів. Спробуйте приготувати.

Поки ми всі сподіваємося якомога швидше скуштувати херсонських кавунів, пропонуємо вам із цієї смачної сезонної ягоди зробити щось смачне – гаспачо з кавуна. Особливість страви в тому, що варити її не потрібно, а саме приготування займає не більше 20 хвилин. Деталі розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • м’якоть кавуна 350 г
  • 1 помідор
  • 1 огірок
  • 1 перець болгарський
  • петрушка за смаком
  • оливкова олія за смаком
  • сіль, чорний перець за смаком

Приготування:

  1. М’якоть кавуна наріжте на невеликі шматочки, видаливши всі зернинки.
  2.  Зніміть шкірку з огірка й помідора. Для цього помідор потрібно занурити в окріп на кілька секунд, поки шкірка не трісне, а потім відразу покладіть в холодну воду.
  3. Овочі переріжте навпіл. Частину з них наріжте на маленькі кубики. Іншу — разом з кавуном і подрібненою петрушкою покладіть в блендер і подрібніть. Пюре посоліть й поперчіть.
  4. Візьміть дві склянки й викладіть на дно подрібнені овочі. Залийте їх пюре та додайте трішки оливкової олії.
  5. Прикрасьте гаспачо петрушкою і сміливо кличте рідних на частування!

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Нагору