Гаспачо з кавуна – це щось незвичне із звичайних продуктів. Спробуйте приготувати.
Поки ми всі сподіваємося якомога швидше скуштувати херсонських кавунів, пропонуємо вам із цієї смачної сезонної ягоди зробити щось смачне – гаспачо з кавуна. Особливість страви в тому, що варити її не потрібно, а саме приготування займає не більше 20 хвилин. Деталі розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- м’якоть кавуна 350 г
- 1 помідор
- 1 огірок
- 1 перець болгарський
- петрушка за смаком
- оливкова олія за смаком
- сіль, чорний перець за смаком
Приготування:
- М’якоть кавуна наріжте на невеликі шматочки, видаливши всі зернинки.
- Зніміть шкірку з огірка й помідора. Для цього помідор потрібно занурити в окріп на кілька секунд, поки шкірка не трісне, а потім відразу покладіть в холодну воду.
- Овочі переріжте навпіл. Частину з них наріжте на маленькі кубики. Іншу — разом з кавуном і подрібненою петрушкою покладіть в блендер і подрібніть. Пюре посоліть й поперчіть.
- Візьміть дві склянки й викладіть на дно подрібнені овочі. Залийте їх пюре та додайте трішки оливкової олії.
- Прикрасьте гаспачо петрушкою і сміливо кличте рідних на частування!
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.