Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі відзначили чотирьох найкращих представників молоді: хто вони

Відзначали найкращих представників молоді Переяславської громади. Хто ними став?

15 серпня у міській раді Переяслава відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного дня молоді, який святкували 12 серпня. Відзначили найкращих представників молоді. За активну громадську діяльність, вагомий внесок у розвиток молодіжного руху Катерину Аврамич, Дмитра Скоробогатова, Дмитра Шинкара та Ростислава Деречу нагородили подарунками та подяками міського голови. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міськради.

– Війна в Україні змінила життя української молоді. Ще рік тому, вітаючи вас, ми говорили про молодіжні заходи, нові ініціативи. Сьогодні ми говоримо про війну. Багато молодих людей захищають Україну на передовій. Багато з вас служать в Силах територіальної оборони або стали волонтерами. Як і в 2013 році, так і зараз ви робите свій вибір, – зазначила заступниця міського голови Оксана Степаненко. – Я горда за нашу молодь – патріотичну, вільну, цілеспрямовану. Людей, які точно знають, що хочуть жити, працювати, створювати сім’ї у незалежній Україні. Знаю, що з великою вірою в перемогу добра над злом ми здолаємо тисячолітнього московського ворога. Бажаю усім незалежних думок та сил, щоб втілити все задумане в життя.

Нагадаємо, що триває набір людей до добровольчого формування Переяславської міськради №2. Як долучитися, дізнавайтесь тут.

Нагору