ЖИТТЯ

Психічнохвора жінка бігала з ножем у руках: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 16 серпня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:23. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі Бориспіль-Дніпро на дорогу впало дерево та перегородило проїзд. На місце викликали відповідні служби. Заявник звернувся до поліції для інформування.

9:25. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що на полі авто ВАЗ в’їхало в купу гною. Факт ДТП не підтвердився.

11:42. Переяслав. Заявник повідомив, що протягом ночі викрали кабель. Підозрює чоловіка, якого раніше затримували. За цим фактом наразі триває перевірка.

12:02. Ковалин (Дівичківська ТГ). Медики повідомили, що їм під час виклику необхідна допомога: психічнохвора агресивна жінка бігає з ножем у руках. У цій ситуації учасники все-таки розібрались самостійно.

22:22. Переяслав. Жінка повідомила, що її побив співмешканець. Викликали швидку. Ситуацію передали на розгляд дільничому.

17 серпня, 5:25. Світанок (Циблівська ТГ). Поліції надійшло повідомлення, що на трасі Бориспіль-Дніпро сталася ДТП. Авто  Nissan в’їхало у бетонні плити. Ніхто не постраждав. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): в Улянівці (Ташанська ТГ), Леляках (Студениківська ТГ), Козлові (Студениківська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Шевченковому (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 15 серпня на Переяславщині поліцейські затримали чоловіка, який мав наркотичну речовину. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору