ЖИТТЯ

У Переяславі шестеро випускників отримали 200 балів із мультипредметного тесту

Випускники Переяславської ТГ цьогоріч замість ЗНО здавали Національний мультипредметний тест. Які результати? 

Цьогоріч випускники закладів освіти Переяславської міської територіальної громади замість ЗНО проходили Національний мультипредметний тест з трьох предметів: українська мова, математика та історія України. У Переяславській громаді 6 учнів, які склали тест на 200 балів в основній сесії. Про це повідомили на сайті міськради, передає Інформатор.

В умовах воєнного стану, навчаючись дистанційно, попри повітряні тривоги і хвилювання, випускники закладів загальної середньої освіти зуміли підтвердити свої знання і отримали найвищі результати у національному мультипредметному тесті.

П’ятеро з них випускники Переяславської гімназії Переяславської міської ради: Валерій Левчук (200 балів з історії та української мови), з математики отримали 200 балів – Роман Никифоров, Антон Танащук, Владислав Чайка. Аліна Думан – отримала 200 балів з історії. Випускниця Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №5 Переяславської міської ради Яна Ковальчук склала НМТ з математики на 200 балів.

Нагадаємо, що ми запитали у жителів Переяслав, знають відповіді на запитання з мультипредметного тесту. Відеоопитування, дивіться тут.

Нагору