ЖИТТЯ

Скарги на освітлення, наркотики та п’яні чоловіки: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 17 серпня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:55. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про виявлення людей, які вирубували ліс (дуби). Викликали слідчо-оперативно групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду).

13:39. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її на роботі побила співробітниця. Від написання заяви врешті відмовилась.

14:52. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що виявили особу з пакетом, в якому була наркотична речовина, схожа на канабіс (10 грамів). Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

16:44. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння трактором в’їхав у паркан. Прибувши на місце події, поліція встановила, що факт ДТП не підтвердився. На заявника склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (частини), поліції, бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги або інших аварійно-рятувальних формувань).

16:46. Переяслав. Під час поверхневої перевірки у чоловіка 1985 р.н. поліціянти виявили 5 грамів сухої подрібненої речовини, схожої на канабіс та згорток фольги, в якому ймовірно був амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

20:15. Мазінки (Переяславська ТГ). Медики повідомили поліції, що у жінки сталося медикаментозне отруєння, вона хотіла скоїти самогубство. Від госпіталізації відмовилася. Поліціянти відібрали пояснення стосовно ситуації.

21:32. Переяслав. Заявник повідомив, що в одному з мікрорайонів міста на стовпах горить світло. Попросив вжити заходів. Для нього провели роз’яснення щодо доцільності вуличного освітлення. Подібне повідомлення вчора надходило ще одного разу.

22:08. Переяслав. Поліції повідомили, що на тротуарі біля заправки лежить чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Він матюкався та поводився неадекватно. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що чоловік пішов у невідомому напрямку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 16 серпня на Переяславщині на дорогу впало дерево та перегородило проїзд. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору