Інформатор Переяслав

ВЛАДА

8 мільйонів гривень передбачили на ремонт вулиці Золотоніське шосе у Переяславі

На сесії внесли зміни до бюджету. Куди планують витратити гроші?

Сьогодні, 18 серпня, на сесії міської ради внесли зміни до бюджету Переяславської територіальної громади на 2022 рік. Зокрема, ними передбачили понад 8 мільйонів гривень на капітальний ремонт вулиці Золотоніське шосе. Про це повідомляє Інформатор.

Звідки гроші? 5 мільйонів гривень надійдуть з резервного фонду місцевого бюджету. 2 мільйони 89 тисяч 106 гривень передбачені для відділу капітального будівництва та ЖКГ на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури. А ще 953 тисячі 44 гривні отримали за рахунок перевиконання плану щодо доходів з податків, чистого прибутку комунальних підприємств та інших надходжень.

Але це ще не все. Також цими змінами до бюджету передбачили виділення 35 тисяч 900 гривень на фінансування переміщення військовозобов’язаних до місць дислокації. Ще 30 тисяч витратять на коригування проєктно-кошторисної документації з капітального ремонту вулиці Гетьмана Івана Сулими у Переяславі. А 300 тисяч гривень отримає ВУКГ для придбання трифазного дизельного генератора.

Нагадаємо, що на цій же сесії депутати підтримали рішення присвоїти звання “Почесний житель Переяславської громади” Раїсі Головановій та Володимиру Романенку. Чим вони це заслужили, читайте тут.

Віталій Усик

Нагору