Переяслав Перейти на сайт

“Жива бібліотека”, благодійний ярмарок та літературний вечір: як провести вихідні на Переяславщини

Вихідні – це хороший привід дізнатися щось нове та цікаве, відпочити тілом і душею. Пропонуємо провести їх корисно.

Насолоджуватись літніми вихідними залишилось зовсім трохи. Чим зайнятися та де відпочити 19 та 20 серпня? Відвідайте “Живу бібліотеку”, завітайте на літературний вечір або долучіться до благодійної ярмарки. Інформатор зібрав всі анонси в одній публікації.

ДіАЛОГОВА ЗУСТРІЧ “ЖИВА БІБЛІОТЕКА”

Де: Переяслав, другий корпус ЦКМ (вулиця Сковороди, 83)

Коли: 19 серпня, 14:00

Ціна: безкоштовно

“Жива бібліотека” – це діалогова практика, яка дозволяє учасникам усвідомити, як життя реальної людини, відрізняється від наших про неї уявлень. Пориньте у цікаві розмови та думки. На вас чекають особливі спікери. Не пропустіть!

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК

Де: Семенівка (Студениківська ТГ), центр села

Коли: 20 серпня, 11:00-15:00

Ціна: безкоштовно

У селі Семенівка організовують благодійний ярмарок, де на вас чекатиме широкий асортимент товарів та розваг: вироби ручної роботи від майстринь села, дитячі розваги, майстер-класи, батут, акустичні номери та розіграші. Завітайте на ярмарок та поєднайте приємне з корисним. Виручені кошти підуть на потреби ЗСУ.

ЛІТЕРАТУРНІ ЗУСТРІЧІ

Де: Переяслав, Центр культури і мистецтв

Коли: 20 серпня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Проведіть суботній вечір в творчій атмосфері – завітайте на літературну зустріч “Живе слово – як молитва”. Письменники, поети та публіцисти Переяслава поділяться своїми творчими здобутками. Буде цікаво та натхненно.

Нагадаємо, що місцеві активісти запропонували перейменувати головну вулицю Переяслава. Детальніше читайте за посиланням.