ЖИТТЯ

На Переяславщині добровольче формування тероборони шукає бойового інструктора та потребує матеріальної допомоги

Добровольче формування Переяславської міськради №2 шукає бойового інструктора. Також потрібна матеріальна допомога. 

Добровольче формування Переяславської міської ради №2 проводить набір добровольців для доукомплектування своїх відділень. Наразі для посилення військової підготовки до спротиву потрібна допомога бойових інструкторів, добровольців, медиків. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на  Facebook-сторінку Юрія Бобровніка, депутата Бориспільської районної ради.

Детальніше про те, яка допомога потрібна: 

  1. Добровольче формування шукає бойового інструктора. На жаль оплати послуги грошима не можуть, максимум можуть поділитися тим, що у майбутньому завдяки інструктору хлопці виживуть у бою.
  2. Добровольче формування Переяславської міської ради № 2 досі проводить набір добровольців для доукомплектування своїх відділень у зв’язку із тим, що частина хлопців ДФТГ №2 добровільно підписала контракти із ЗСУ. Виконують громадянські обов’язки відповідно до ЗУ “Про основи національного спротиву”, прирівняні у правах до військовослужбовців ЗСУ та застосовуємо особовий склад: Рота 1 у межах Переяславської міської громади. Шукають тих, хто справді готовий у вільний від роботи час, систематично, займатися підготовкою із військової та медичної тактики, брати участь у чергуваннях, нарядах, стрільбах, патрулюваннях, копати шансі, працювати на блок постах, забезпечувати охорону громадського порядку. Заробітних плат у ДФТГ не отримують. Добровольців можуть задіювати від 12 до 24 години і надавати відповідні документи для роботодавця зі збереженням середньомісячної заробітної плати за Вашим місцем роботи. Тобто потрібні чоловіки та дівчата вмотивовані до оборони своєї громади та держави Україна.
  3. Якщо є бажаючі медики долучитися до медичного відділення, їх будуть раді бачити. Головне завдання навчити хлопців надати собі першу медичну допомогу і не померти від втрати крові.

Добровольче формування перебуває у підпорядкуванні командування сил ТРО ЗСУ. Якщо Ви боїтеся, недовіряєте, або ж Вас насторожує контракт Добровольця, вас можуть включити до складу, так званої “групи без зброї” (тобто за Вами не закріплюється особиста зброя, але Ви проходите військову тактичну підготовку на рівні із добровольцями). Засновником ДФТГ №2 є Переяславська міська громада.
Яка нажаль…

Також потрібна матеріальна допомога, а саме:  

  • Форма (однострій), (не ЗСУ) зима та літо
  • Відшити шеврони, пальне (бензин та дизель) берци та каски
  • Плитоноски та бронежилети, наколінники
  • Медичні тактичні аптечки, турнікети
  • Сигналізація та відео нагляд для наших режимних об’єктів
  • Засоби зв’язку, метал та інші матеріали для облаштування кімнат зберігання зброї
  • Бойлер, душова кабіна (облаштування душу)
  • Квадрокоптери для підготовки фахівців-пілотів із розвідки (або щоб хтось навчив нас цьому на своєму коптері)
  • Засоби зв’язку, батарейки, акумулятори
  • Папір А4, принтер, мішені, кошти для обслуговування авто.

Хто може допомогти фінансово, надсилайте кошти на карту Приват банку: приват 4731 2196 1118 8412, Моно банк: 5375 4141 0434 5920 (Юрій Бобровнік). Або на карту Приват банку командира ДФТГ: 4149 4993 1042 0656 (Дронь Олександр Іванович).

Хто може допомогти речами, або бажає особисто підписати контракт з командиром ДФТГ №2 пишіть Юрію Бобровніку в приватні повідомлення.

Нагадаємо, що окупанти не мають успіху на багатьох напрямках. Зведення Генштабу ЗСУ, станом на 20 серпня, читайте тут. 

Нагору