ЖИТТЯ

У Переяславі відбулась літературна зустріч: творча діаспора поділилась своїми творіннями

Письменники, поети, публіцисти та інші творчі люди нашого міста зібрались на літературній зустрічі. Було тепло та натхненно.

Сьогодні, 20 серпня у Переяславському центрі культурі і мистецтв відбулась літературна зустріч. Гостями стали поети, публіцисти, журналісти та письменники міста. Поділилися своїми творчими здобутками та зачитали власні поезії. Інформатор теж завітав на захід і поділиться з вами.

Шановними відвідувачами зустрічі стали люди які роблять свій вагомий внесок у розвиток української літератури та історії. Люди, які прославляють наше місто в своїх творіннях. Про біографію кожного розповіла ведуча заходу Людмила Бездольна, поділилась цікавими фактами їхнього життя та творчими здобутками. Серед присутніх були: Олександр Матвієнко – поет, публіцист, гуморист; Олег Коломієць – поет, науковець; Ольга Шкіра – директор бібліотеки, письменниця, та інші поціновувачі літератури.

Кожен виступив зачитавши свої публікації та рукописи. Поділились тим, де беруть натхнення у цей нелегкий час. Вікторія Шевель, переяславська письменниця ділиться: ” Майже завжди мене надихав чоловік, але зараз надихає все, що оточує. І це дякуючи нашим захисникам”.

Бездольна Людмила проводить захід

Людмила Бездольна провела захід

виступив Матвієнко Олександ

Олександр Матвієнко зачитав власну поезію

зачитала свою поезію Вікторія Шевель

Вікторія Шевель розповіла про натхнення

Ольга Шкіра розказала про натхнення

Ольга Шкіра поділилась, чим надихається

Олег Коломієць подякував оплескам

Олег Коломієць подякував за оплески

гості заходу

Гості заходу

уважні слухачі

Уважні слухачі

читання власного вірша

Читання власного вірша

Нагадуємо, що у Переяславі презентували “Афоризми Григорія Сковороди”. Депутат Верховної ради допоміг в цьому. Детальніше читайте за посиланням.

Яна Малишко

Фото: Яна Малишко

Нагору