ЖИТТЯ

Авто з’їхало у кювет та перекинулось, є постраждалі: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 20 серпня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:37. Вовчків (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що на дорозі, сполученням сіл Вовчків-Пристроми (Студениківська ТГ) авто, марки Volkswagen з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП постраждали діти, дівчинка 2015 р.н. отримала травму ребра, забій колінного суглобу та забій лівого передпліччя, а дівчинка 2008 р.н. отримала забійні травми лівої руки та правої ноги. Також травмувалась жінка 1986 р.н., яка отримала забій шийного відділу хребта. ДСНС на місце події не викликали. За цим фактом склали матеріали ДТП.

12:55. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що зі сторони Золотоноші, у напрямку до Переяслава під час руху, водій автомобіля марки Outlander збив дзеркало на транспортному засобі заявника. За цим фактом склали схему ДТП та відібрали пояснення.

14:24. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліціянти зупинили у селі чоловіка 1966 р.н. При поверхневому огляді у нього виявили та вилучили поліетиленовий пакет, в якому знаходилась речовина зеленого кольору, зовні схожа на коноплю у кількості 50 г. За цим фактом на правопорушника склали кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:56. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що на автівці, марки Audi в’їхала у бетонну плиту. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

18:51. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його у відомому закладі побили плітками. При телефонній розмові, заявник поводив себе агресивно, виражався нецензурною лайкою, відмовився повідомляти, де знаходиться.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Єрківці (Дівичьківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 серпня у Переяславі сталася ДТП. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Нагору