ЖИТТЯ

“Переяслав” переміг Вовчків і випередив його у турнірній таблиці: огляд туру чемпіонату з футболу

Після третьої поразки поспіль Вовчків випав із медальної зони. Так розпочалося друге коло чемпіонату Переяславщини з футболу.

Вчора, 20 серпня, відбувся восьмий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. “Матадор” та Семенівка прогнозовано здобули впевнені перемоги і тепер чекають очної зустрічі, щоб визначити найкращого. А Вовчків продовжує скочуватися донизу турнірною таблицею. Інформатор розповідає деталі.

Вовчків (Переяславська ТГ) – “Переяслав” 0:2 (Лисенко П., 57, Столяренко, 72)

Команда, яка претендує на високі позиції, не може дозволити собі програвати три матчі поспіль, та ще й “в суху”. Тож Вовчків із претентента на чемпіонство став тим, хто навіть на здобуття бронзових медалей має хіба що гіпотетичні шанси. Так, можна сподіватися, що після дискваліфікації повернуться Олександр Галицький та Олег Розовик, і команда знову полетить. Але ж і суперники там будуть ще складніші – і Семенівка, і “Матадор”.

А ось “Переяслав” виконує свою програму. І вже через тиждень на нього чекає, можливо, найважливіший матч року. Він прийме свого головного конкурента у боротьбі за “бронзу” – дівичківський “Дніпро”. Зараз із третього до п’ятого місця команди розмістилися таким чином: “Переяслав” (12 очок), Вовчків (10), “Дніпро” (9, але є гра у запасі). Вовчкову, щоб геть не посипатися, необхідно наступної суботи перемагати “Бурти”…

“Матадор-Університет” (Переяслав) – “Бурти” (Переяслава) 2:0 (Євпак, 3, Лафазан, 45+1)

… так, як це зробив учора “Матадор”. Щоб скласти гідну конкуренцію Семенівці у боротьбі за “золото”, не можна дозволяти собі розслаблятися навіть на мить. “Свої” очки “Матадор” забирає стабільно. За рахунок цього зі слабшим складом він досі переслідує гегемона футболу Переяславщини. Але, як не крути, Семенівка може закрити чемпіонську інтригу вже у дев’ятому турі. Вона прийме “Матадор” і у випадку перемоги відірветься від нього на чотири очки. А ви можете уявити, де у наступних турах ця команда має реальну загрозу недорахуватися хоча б очка? Вовчків, “Дніпро”, “Переяслав”? Навіть якщо вони складуть із своїх гравців одну збірну, то вона не буде сильнішою за Семенівку.

Лецьки (Циблівська ТГ) – Семенівка (Студениківська ТГ) 0:11 (Полуденний, 4, Левченко, 14, Западнюк, 22, 42, Бурлай, 51, Висоцький, 62, 65, 71, 89, Савченко, 81, Свириденко, 84)

А поки діючі чемпіони Переяславщини провели тренувальний поєдинок, який ще й дозволив здобути три очки та суттєво покращити різницю забитих та пропущених м’ячів. Петро Висоцький відзначився у цьому матчі стільки ж разів, як у всіх попередніх цього сезону. Таким чином несподівано опинився серед головних голеадорів турніру. Його з дев’ятьма голами випереджає лише Павло Лисенко із “Переяслава”. А переслідує (відсиджуючи дискваліфікацію) – Олег Розовик із Вовчкова, у якого 7 голів.

Нагадаємо, що нещодавно Інформатор опублікував інтерв’ю із головою федерації футболу Переяславщини Владиславом Столяренком. Поговорили про теперішній чемпіонат та його майбутнє.

Віталій Усик

Нагору