Деруни з гарбуза – дещо оновлений улюблений класичний рецепт. Спробуйте приготувати.
Овочеві страви дуже корисні і різноманітні. Пропонуємо вам створити кулінарний шедевр із найбільш вітамінізованого овоча – гарбуза. Сезон гарбузів уже на порозі, тож рецепт дерунів із них точно стане вам у нагоді. Деталі розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 200 грамів гарбуза
- 1 куряче яйце
- 1 ріпчаста цибулина
- 0,5 ст. ложки борошна
- 30 мл соняшникової олії
- сіль, чорний перець за смаком
Приготування:
- Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Натріть на великій тертці. Перекладіть натертий гарбуз в миску, додайте яйце і нарізану маленькими кубиками цибулю.
- Всипте сіль, чорний мелений перець і борошно. Перемішайте.
- На пательні розігрійте олію. Викладайте гарбузову масу столовою ложкою на зразок оладок. Смажте деруни на середньому вогні.
- Коли деруни з гарбуза підсмажаться знизу, переверніть їх і смажте до рум’яної скоринки. Таким чином обсмажте деруни з усієї гарбузової маси. Подавайте зі сметаною.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.