ЖИТТЯ

Як Переяслав відзначатиме прийдешні святкові дні: повідомили у міській раді

Задля посилення безпеки жителів Переяслава масових святкувань Дня Незалежності не буде. Чого ще варто дотримуватися у найближчі дні?

На території Київської області, зокрема і в Переяславській громаді, під час проведення заходів з нагоди Дня Державного Прапора 23 серпня та святкування 31-ї річниці незалежності України 24 серпня заборонили проведення розважальних, видовищних спортивних, освітніх, культурно-просвітницьких та інших масових заходів (походів, демонстрацій, концертів, фестивалів, виїзної торгівлі тощо). Про це Інформатору повідомили у відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Переяславської міської ради.

Також у Переяславі та найближчих селах мають посилити заходи дотримання правопорядку, громадської безпеки напередодні та під час святкування 23-24 серпня. Зокрема, проводитимуть роз’яснювальні роботи з людьми про необхідність дотримання вимог комендантської години, сигналів “Повітряна тривога”, уникнення масового скупчення під час заходів, про заходи безпеки та правила поведінки у випадках виявлення вибухонебезпечних предметів тощо.

Нагадаємо, вчора ми вже повідомляли, що на Київщині заборонили влаштовувати масові заходи до найближчих державних свят. Деталі – за посиланням.

Нагору