ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте деруни з гарбуза

Деруни з гарбуза – дещо оновлений улюблений класичний рецепт. Спробуйте приготувати.

Овочеві страви дуже корисні і різноманітні. Пропонуємо вам створити кулінарний шедевр із найбільш вітамінізованого овоча – гарбуза. Сезон гарбузів уже на порозі, тож рецепт дерунів із них точно стане вам у нагоді. Деталі розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 200 грамів гарбуза
  • 1 куряче яйце
  • 1 ріпчаста цибулина
  • 0,5 ст. ложки борошна
  • 30 мл соняшникової олії
  • сіль, чорний перець за смаком

Приготування:

  1. Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Натріть на великій тертці. Перекладіть натертий гарбуз в миску, додайте яйце і нарізану маленькими кубиками цибулю.
  2. Всипте сіль, чорний мелений перець і борошно. Перемішайте.
  3. На пательні розігрійте олію. Викладайте гарбузову масу столовою ложкою на зразок оладок. Смажте деруни на середньому вогні.
  4. Коли деруни з гарбуза підсмажаться знизу, переверніть їх і смажте до рум’яної скоринки. Таким чином обсмажте деруни з усієї гарбузової маси. Подавайте зі сметаною.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Нагору