ЖИТТЯ

Чоловік поговорив по телефону і втратив 28 тисяч гривень: як минуло 24 серпня для поліції Переяслава

За добу 24 серпня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:45. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що 23 серпня до заявника зателефонувала невідома жінка та сказала, що він спілкуватиметься із оператором банку. Після цього з його карти зникли 28 тисяч гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

12:28. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліціянти затримали чоловіка 1989 р.н. У нього виявили пластикову коробку з речовиною зеленого кольору, зовні схожою на коноплі (5 грамів). Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:45. Семенівка (Студениківська ТГ). Поліцейський офіцер громади повідомив, що зупинив хлопця 2003 р.н. Під час поверхневої перевірки у рюкзаку виявив суху речовину зеленого кольору, зовні схожу на коноплі (10 грамів). Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

17:54. Переяслав. Поліції повідомили, що у магазині на продавця невідомий чоловік скинув товар і пішов у невідомому напрямку. Справу передали на розгляд дільничому.

20:14. Переяслав. Поліціянти зупинили авто Opel Vectra. При перевірці документів виявили підробку технічного паспорта. За цим фактом наразі проводять перевірку.

20:30. Переяслав. Заявниця повідомила, що 23 серпня залишила на лавці сумку з особистими речами: паспортом, пенсійним посвідченням та гаманцем з тисячею гривень. Коли повернулась по сумку, її вже не було. За цим фактом проводять перевірку.

20:48. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що його батько у стані алкогольного сп’яніння буянить. Справу передали на розгляд дільничому.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Горбанях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 23 серпня у Переяславі в чоловіка вдома виявили та вилучили 96 рослин коноплі. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору