ЖИТТЯ

Вирубка деревини, крадіжки та наркотики: як минуло 23 серпня для поліції Переяслава

За добу 23 серпня переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:47. Семенівка (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що протягом ночі з автомобіля Volkswagen у дворі приватного будинку викрали зарядний пристрій, дві флешки, депілятор. Заявник запідозрив сусідську дитину. Прибувши на місце події, поліція встановила, що чоловік знайшов речі.

11:50. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у жінки, яка не може ходити через інвалідність, крадуть картоплю. Вона підозрює того, хто може скоювати крадіжки. Від написання заяви відмовилась.

13:29. Хоцьки (Циблівська ТГ). Директор парку повідомив поліції про незаконну вирубку деревини, а саме семи дубів. За цим фактом провели огляд місця події. Відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

14:26. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що у неї виник конфлікт із сусідами стосовно земельної ділянки. За цим фактом проводять перевірку.

17:27. Переяслав. Під час досудового розслідування поліціянти провели обшук у помешканні чоловіка 1974 р.н. Виявили та вилучили 96 рослин, зовні схожих на коноплі. Відповідно до висновку судового експерта, вони належать до рослин, які містять наркотичні засоби та психотропні речовини – підтвердилося, що вони є рослинами роду коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 310 (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель особою, яка була засуджена за цією статтею чи яка раніше вчинила одне із кримінальних правопорушень, передбачених статтями 307, 309, 311, 317 цього Кодексу, або вчинені за попередньою змовою групою осіб з метою збуту, а також незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості п’ятисот і більше рослин чи конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин).

18:11. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що знайома позичила у нього 7600 гривень та не повертає. Зрештою згодом у ситуації розібрались самостійно. Допомога правоохоронців не знадобилася.

23:00. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що до її будинку через вікно проникли та викрали мобільний телефон. Підозрює відомого їй жителя села. За цим фактом наразі проводять перевірку.

23:21. Переяслав. Медики повідомили, що чоловіка 1984 р.н. побила відома йому особа. У нього – забій м’яких тканин обличчя, перелом ребер. Доставили у лікарню Переяслава. Від написання заяви поястраждалий відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Соснівці (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 22 серпня у поліцію надійшло звернення, що в Переяславі лікар неналежно виконав професійний обов’язок. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору