ЖИТТЯ

Авто врізалось у бетонний блок, дитина зникла, кабель викрали: як минуло 25 серпня для поліції Переяслава

За добу 25 серпня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:27. Переяслав. Заявниця повідомила, що її син після повернення з госпіталю поводиться агресивно, постійно перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Справу передали на розгляд дільничому.

8:50. Переяслав. Чоловік повідомив, що зранку зник його син 2011 р.н. Хлопець раніше вже йшов із дому, має діагноз аутизм. Розшукали його швидко, з ним вже гаразд.

11:59. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля лікарні Lanos збив чоловіка. Постраждалий самостійно викликав медиків та правоохоронців. Зрештою учасники ДТП розібралися мирно, написали заяву про нерозгляд повідомлення.

12:32. Переяслав. Вночі з телефонного кабельного колодязя невідомі викрали близько 120 метрів кабелю. Наразі поліцейські встановлюють особу зловмисника.

20:31. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий випилює дрова та свариться із його дружиною. Поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство).

20:23. Світанок (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення, що водій автомобіля Chrysler не впорався із керуванням і врізався у бетонний блок біля недіючого блокпоста. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

23:17. Козлів (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що біля магазину годиною раніше зник її рюкзак із особистими речима, зокрема, мобільними телефонами. Через деякий час інша заявниця повідомила, що її друзів звинувачують у крадіжці рюкзака. Зрештою справу передали на розгляд поліцейському офіцеру громади.

Нагадаємо, що сьогодні зранку чоловік випав із четвертого поверху лікарні. Зараз він перебуває у реанімації.

Нагору