ЖИТТЯ

У Дівичківській громаді придбали новий екскаватор-навантажувач: чим він корисний

У Дівичківській громаді придбали новий екскаватор-навантажувач. Навіщо та яка його вартість?

Сьогодні, 26 серпня, у Стовп’ягах Дівичківської ТГ презентували новий екскаватор-навантажувач. Обійшовся він у 2 мільйони 470 тисяч гривень й слугуватиме усім селам громади. Журналісти Інформатора бачили, як це було.

Голова Дівичківської ТГ Олександр Слюсар розповів, що екскаватор-навантажувач Manitou французького виробництва придбали за кошти сільського бюджету:

– Він призначений передусім для обслуговування населення: ремонту водопровідних мереж, навантаження листя та гілля – для всього, що потребує наша громада. Це, безперечно, додасть комфорту нашим жителям. Оскільки екскаватор новий і його щойно привезли, то у роботі ще не протестували. Перед використанням його слід поставити на облік та зареєструвати і відразу після цього він почне слугувати населенню, це займе кілька днів.

Своїми враженнями про придбання поділився тракторист та водій екскаватора Володимир Рожанський, який працює на своїй посаді понад 30 років:

– Апарат хороший. Маю надію, що буде добре працювати і не ламатись. Добре, що його придбали в громаду, тому що старий часто ламався, неможливо вже було працювати на ньому. Безперечно, що тепер стане значно простіше.

Нагадаємо, що компанія “ХатаNet” подарувала молодіжному простору в Переяславі новий тенісний стіл. Детальніше читайте за посиланням.

Яна Малишко

Відео та фото: Валентин Шеремет

Нагору