ЖИТТЯ

Як цікаво провести вечір п’ятниці в Переяславі: анонс заходів

Проведіть останню п’ятницю літа захопливо. Пропонуємо кілька заходів.

Проведіть сьогоднішній вечір п’ятниці цікаво та продуктивно. Пропонуємо завітати на сімейний перегляд мультфільму або відвідати психологічний тренінг від кандидата психологічних наук Альони Іващенко. Інформатор зібрав анонси.

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ

Де: Переяслав, Центр культури та мистецтв

Коли: 26 серпня, 18:00

Ціна: безкоштовно (попередня реєстрація за формою)

Відвідайте психологічний тренінг від кандидата психологічних наук Альони Іващенко. Поділіться думками, переживаннями та розслабтесь. На тренінгу вас навчать технікам, які допоможуть долати стрес, страх, тривогу та залишатись психологічно здоровими, живучи в умовах війни.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ у парку

Де: Переяслав, парк “біля літака”

Коли: 26 серпня, 20:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний центр “Зустріч” та “Переяславський клуб “Джура” запрошують провести вечір п’ятниці у сімейному колі за переглядом мультфільму “Поганці”. “Поганці” – банда майстерних грабіжників, до якої входять: харизматичний лідер сірий Вовк, що спеціалізується на зламі сейфів, саркастичний і цинічний Змій, комп’ютерний фахівець міс Тарантула, імпульсивний і непередбачуваний містер Піранья, а також чутливий та інфантильний майстер перевтілення Акула. Щоб уникнути в’язниці, головні герої мають провернути найскладнішу аферу – переконати всіх, що стали “добрими хлопцями”.

Нагадаємо, що нещодавно у Переяславі відкрили пам’ятну дошку письменнику Володимиру Коломійцю. Деталі читайте за посиланням.

Нагору