ЖИТТЯ

Будинок обікрали, поки господарі були на городі: як минуло 26 серпня для поліції Переяслава

За добу 26 серпня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 26 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:42. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП між трьома автомобілями. Зіткнулися Ford, військове авто та ВАЗ. Ніхто не постраждав. За цією справою склали адмінпротокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

16:24. Переяслав. Заявниця повідомила, що у ніч з 22 на 23 серпня у під’їзді викрали ліхтарі з велосипедів та гроші у сусідки. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, які вчинили правопорушення.

17:05. Улянівка (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що через вікно до його будинку проникли невідомі і викрали два мобільні телефони, 3 тисячі гривень, пенсійну картку та карту киянина. У цей час він з дружиною був на городі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

18:06. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці міста виявили жінку похилого віку, яка загубилась. Поліцейські встановили, де проживає бабуся, та доставили її додому, передали сину.

18:21. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення, що на центральній площі якийсь чоловік нецензурно висловлюється, чіпляється до перехожих та дітей. Прибувши на місце події, підозрілих осіб правоохоронці не виявили.

27 серпня, 4:33. Переяслав. Працівник “Укртелекому” повідомив, що невідомі намагались викрасти кабель, перерізали його. Наразі встановлюють зловмисників та обставини вчинення правопорушення.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Лецьках (Циблівська ТГ), Ташані (Ташанська ТГ) та Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, що у Переяславі п’яний чоловік випав із вікна четвертого поверху лікарні. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору