ЖИТТЯ

Чоловік побив 9-річну дитину, у магазині викрали товар: як минуло 29 серпня для поліції Переяслава

За добу 29 серпня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:21. Улянівка (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що чоловік, який раніше викрав речі, ходить селом у нетверезому стані. Наряду поліції заявник не потребував.

14:44. Переяслав. Заявник повідомив, що його колишня дружина не дозволяє контактувати зі спільними дітьми, не хоче виходити на зв’язок. Зрештою конфлікт вирішили самостійно.

15:50. Переяслав. Надійшло письмове звернення про те, що жінка перерахувала 10 тисяч гривень за виготовлення металопластикових вікон, однак досі товар не отримала. Тривають слідчі та розшукові дії.

18:44. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що у відділенні “Нової пошти” виникла конфліктна ситуація: посилка не відповідала вказаній вазі. Врешті конфлікт врегулювали мирним шляхом.

18:45. Переяслав. Жінка повідомила, що дорослий чоловік побив її 9-річну дитину. Медична допомога не знадобилася. Кривдник втік з місця події. Справу передали на розгляд дільничому.

19:53. Переяслав. Поліції повідомили, що в магазині чоловік викрав товар. Заявник знає, хто це зробив, є підтвердження на камерах відеоспостереження. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

20:58. Переяслав. Заявниця повідомила, що сусід б’є пляшки біля квартири її матері. На місці події жодних порушень поліцейські не виявили. На телефонні дзвінки заявниця не відповідала.

23:15. Циблі (Циблівська ТГ). На блокпості затримали чоловіка без документів. Прибувши на місце події, поліцейські встановили особу затриманого та відправили його додому, посадивши у автобус. Він нічого не порушував.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що на Переяславщині жінка з психічними розладами вкоротила собі віку. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору