ЖИТТЯ

Побільшало крадіжок та конфліктів між сусідами: як минуло 30 серпня для поліції Переяслава

За добу 30 серпня переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:17. Переяслав. Заявниця повідомила поліції про крадіжку велосипеда, який залишила біля вхідних дверей будинку. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

12:38. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що його сусід пошкодив паркан. Конфлікт врегулювали мирним шляхом.

15:38. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про бійку між сусідами, за словами заявниці, обоє були в крові. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт врегулювали мирним шляхом.

15:40. Переяслав. Розслідуючи факт викрадення мобільного телефона, поліція встановила, що до крадіжки причетний чоловік 1973 р.н., який проживає у Сумській області. Відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

19:36. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що поблизу магазину на подвір’ї спалюють сміття. Прибувши на місце події, поліціянти виявили, що це не підтвердилося.

31 серпня, 6:32. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що протягом ночі з машини викрали акумулятор. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі, Горбанях (Тшанська ТГ), Козлові (Студениківська ТГ) та Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 29 серпня у Переяславі чоловік побив її 9-річну дитину. Деталі події, дізнавайтесь тут. 

Нагору