Котлети з баклажанів – оригінальний рецепт не тільки смачної, але й корисної страви. Спробуйте приготувати.
Баклажан завжди додасть яскравих смаків у будь-яку страву. А котлети з цього овоча не тільки смачні, але і набагато дешевші за м’ясні. Це відмінний спосіб урізноманітнити звичну страву. Детальніше про приготування розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 2-3 баклажани
- 1 кабачок
- 1 куряче яйце
- 150 грамів твердого сиру
- 2 зубчики часнику
- 1 ріпчаста цибулина
- панірувальні сухарі
- рафінована олія
- 3 ст. ложки борошна
- сіль, перець, зелень за смаком
Приготування:
- Баклажани і кабачки очистіть від шкірки і наріжте кубиками. Тушкуйте їх на сковорідці з додаванням невеликої кількості води.
- Як тільки овочі стануть м’якими, зніміть з вогню. Дрібно наріжте цибулю та часник, додайте це все у сковорідку і накрийте кришкою.
- Візьміть твердий сир і наріжте його кубиками. Подрібніть зелень. Це все покладіть до овочів. Посоліть та поперчіть.
- Коли рагу вихолоне і стане теплим, додайте куряче яйце.
- Далі візьміть борошно, просійте і додайте до овочів у сковорідці. Ретельно все перемішайте. За допомогою ложки зліпіть котлети, а потім паніруйте в сухарях.
- Після цього викладіть котлети на пательню і обсмажуйте на середньому вогні.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.