ГРОШІ

Для військових із Переяслава придбають дрон: гроші зібрали благодійники

Буквально за пів місяця зібрали гроші на дрон для військових із Переяслава. Невдовзі його придбають і відправлять на фронт.

У середині серпня відкрили збір коштів на дрон DJI Mavic 3 Fly More Combo для військовослужбовців Державної прикордонної служби України, серед яких переяславець Дмитро Мілов та ще двоє наших земляків. Необхідно було зібрати 123 тисячі гривень. Суму закрили вже до кінця серпня. Про це на своїй сторінці у Instagram повідомила Анжеліка Аврамич, організаторка збору та дружина Мілова, передає Інформатор.

“Це просто мега-крутий результат! Важко стримувати емоції, адже розумію всю потужність нашої згуртованості, нашої спільної роботи! Все це – ваша заслуга. Я вже зробила замовлення дрону у магазині Stylus. Магазин мав бути сертифікованим, перевіреним. Також маємо у результаті отримати разом з дроном чек і гарантію.

Через дефіцит дронів і великий попит на них найближча дата, на яку наш дрон привезуть до магазину, – 6 вересня. Забирати буду особисто в Києві, оплата товару буде по факту отримання. Якщо вдасться отримати дрон раніше, то обов’язково використаємо цю можливість. Відразу ж після покупки дрон буде переданий у частину, після чого він поїде на фронт до рук хлопців”, – написала Анжеліка Аврамич.

Додала, що при покупці також обов’язково прозвітується.

Нагадаємо, що раніше двоє братів із Переяслава змогли зібрати кошти на автомобіль третьому, який служить в ЗСУ. Деталі – за посиланням.

Нагору