ЖИТТЯ

Зникнення дитини, виявлення зброї та наркотиків: як минуло 1 вересня для поліції Переяслава

За добу 1 вересня переяславські поліцейські мали 36 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 36 повідомленнь. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:18. Переяслав. Патрульні при поверхневому огляді виявили у чоловіка пакет із зеленою речовиною, схожою на  канабіс. Наразі відкрили справу за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:40. Надійшов письмовий рапорт про те, що під час перевірки поліцейські встановили, що чоловік 1985 р.н. систематично вчиняв насильство стосовно своєї дружини. Раніше тричі притягувався до адміністративної відповідальності. Наразі триває розслідування.

16:09. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомі проникли до її будинку, розбивши вікно, і викрали телефон. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

18:01. Ковалин (Дівичківська ТГ). Під час обшуку у приватному будинку поліцейські виявили у чоловіка предмети, схожі на зброю – вибухотехнічні предмети та предмети, схожі на нарізну зброю. Щодо вилученого проводитиметься експертиза.

19:27. Переяслав. Заявник повідомив, що з його подвір’я викрали спортивний велосипед. Чоловік написав заяву, тривають слідчі дії.

22:04. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що годиною раніше зникла її неповнолітня донька, яка гралася в пісочниці. Згодом дівчинку розшукали.

2 вересня, 0:56. Переяслав. Поліцейські встановили, що працівники територіальної оборони намагалися перевірити авто, яке рухалось під час комендантської години. Транспортний засіб на вимогу не зупинився. Згодом авто виявили на одній із вулиць міста. Відомо, що водій побіг у під’їзд, спіймати його не встигли. Ніхто не постраждав, патрулювання продовжили.

Нагадаємо, що нещодавно рятувальники закликали не палити листя. Порушників ловитимуть та штрафуватимуть. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору