ЖИТТЯ

Жінка поскаржилася, що про неї поширюють брехню у Facebook: як минуло 2 вересня для поліції Переяслава

За добу 2 вересня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:12. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення, що біля школи сталася ДТП – авто зіткнулось із мотоциклом, постраждав мотоцикліст, втім, він живий. Учасники ДТП написали заяву про нерозгляд. Розібрались самостійно.

10:40. Переяслав. Заявниця повідомила, що протягом двох годин невідомі викрали її велосипед, який стояв біля лікарні. Наразі правоохоронці відібрали заяву, проводять перевірку.

11:19. Переяслав. Жінка повідомила, що їй погрожували знайомий чоловік зі своїм сином. Зазначила, що вони були в стані алкогольного сп’яніння. Наразі поліцейські відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

11:55. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомий чоловік викрав біля магазину її велосипед. Є запис з відеокамер, який це підтверджує. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка).

17:44. Пологи-Чобітки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила поліції, що вночі невідомі, відчинивши замок, проникли до її літньої кухні. Нічого не викрали. Заявниця звернулась для інформування, від написання заяви та пояснень відмовилась.

19:50. Переяслав. У письмовому зверненні жінка повідомила, що інша громадянка поширює неправдиву та образливу інформацію про неї у Facebook. Наразі триває перевірка.

20:30. Харківці (Переяславська ТГ). До поліції надійшло повідомлення від малолітньої дитини про те, що її тітка порізала собі вени. Відібрали пояснення, жінку не госпіталізували.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Леляках (Студениківська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що днями на Переяславщині палав сінник, вогонь перекинувся на господарчу будівлю. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору