ЖИТТЯ

У чоловіка виявили набої, хлопчик викрав шоколад: як минуло 4 вересня для поліції Переяслава

За добу 4 вересня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

15:11. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її колишній чоловік у стані алкогольного сп’яніння відмовляється покидати будинок. Ситуацію врешті врегулювали мирним шляхом. Від написання заяви жінка відмовилась.

16:04. Переяслав. Поліції повідомили, що невідомі протягом ночі викрали з під’їзду дитячий велосипед. Факт крадіжки не підтвердився.

19:03. Переяслав. Заявник повідомив, що йому погрожують фізичною розправою. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб).

19:16. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у супермаркеті 11-річний хлопчик викрав шоколад на суму 40 гривень. Його затримала охорона. За цим фактом відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

19:18. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що 3 вересня відома їй особа з господарчої будівлі викрала пшеницю. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

5 вересня, 0:02. Переяслав. Поліції повідомили, що в одному з під’їздів будинку сталась бійка. Потім виклик скасували.

1:20. Переяслав. Під час патрулювання поліціянти у чоловіка 1986 р.н. виявили 21 набій. За цим фактом можуть відкрити провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 3 вересня на Переяславщині зник військовий. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору