ЖИТТЯ

Сусід стукав у вікна й отримав прочуханки: як минуло 3 вересня для поліції Переяслава

За добу 3 вересня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:00. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила про зникнення свого чоловіка-військового 1976 р.н. Востаннє він виходив на зв’язок 31 серпня. Наразі його розшукують.

13:44. Мазінки (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що надворі чути звуки пострілів. Прибувши на місце події, поліціянти не встановили, хто стріляв. За цим фактом відібрали пояснення.

13:58. Переяслав. На зупинці виявили чорний пакет, обмотаний скотчем. Поліціянти перевірили знахідку та встановили, що хтось просто забув пакунок.

16:55. Переяслав. Поліції повідомили, що в супермаркеті невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння чіпляється до покупців. З ним провели бесіду стосовно поведінки.

21:39. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що хтось стукає у вікна та двері його будинку. О 21:50 надійшло повідомлення про те, що заявник побив сусіда. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

4 вересня, 0:15. Переяслав. Тероборона затримала чоловіка на автівці Renault, адже він ймовірно перебував у нетверезому стані. Прибувши на місце події, поліціянти перевірили водія – він був тверезим. Порушень не зафіксували.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині затримали торговця боєприпасами. Деталі – тут.

Нагору