ЖИТТЯ

На Переяславщині затримали торговця боєприпасами: фото

Зброя, набої та гранати. На Переяславщині “на гарячому” затримали торговця зброєю.

У Ковалині (Дівичківська ТГ) правоохоронці “на гарячому” затримали 36-річного правопорушника. Під час спецоперації співробітники управління карного розшуку в Київській області спільно з оперативниками Бориспільщини вилучили понад 700 набоїв до автоматичної зброї, гранати із запалами та пістолет, які зловмисник нелегально збував за готівку. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку поліції Київщини.

Спочатку поліцейські Переяслава задокументували правопорушника на збуті 250 набоїв калібру 5,45 та гранати Ф-1 із запалом. Потім вилучили ще 250 набоїв того ж калібру. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта також вилучили 219 набоїв до автомата, гранату Ф-1 із запалом, гранату РГД-5 та пістолет з ознаками перероблення.

За фактом незаконного носіння, зберігання та збуту бойових припасів слідчі за процесуальним керівництвом Переяславського відділу Бориспільської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 263 ККУ. Торговцю загрожує до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, що вчора жінка із Переяслава поскаржилася поліції, що про неї поширюють неправдиву інформацію у соцмережі. Про інші події доби – за посиланням.

Фото поліції Київщини

Нагору