ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте грибний жульєн

Грибний жульєн – це апетитна та ароматна страва. Стане чудовим варіантом закуски для всієї родини.

Осінь вже настала, а це означає, що наближається грибна пора. Тому Інформатор пропонує до вашої уваги рецепт ароматного грибного жульєну. Поєднання грибів і сиру, запечених у ніжному тандемі овочів, зробить цю страву соковитою й пікантною, і не залишить вас байдужими.

Інгредієнти:

  • 300 грамів печериць
  • 1 цибулина
  • 1 болгарський перець
  • 100 грамів твердого сиру
  • пів склянки жирних вершків
  • рослинна олія

Приготування:

  1. Гриби помийте, почистіть, поріжте і покладіть в сковорідку. До них додайте подрібнену цибулю і болгарський перець. Додайте спеції за смаком. За 10 хвилин до кінця смаження в овочеву засмажку додайте вершки.
  2. Ретельно перемішуйте засмажку, поки вона не загусне. Коли все зготується, перемістіть в горщики і добре присипте тертим сиром. Горщики поставте в духовку. Попередньо розігрійте до 200 градусів.
  3. Готувати страву потрібно 10-15 хвилин. Про готовність свідчитиме поява золотистої скоринки на його поверхні. Подавати до столу грибний жульєн потрібно гарячим.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Нагору