ЖИТТЯ

Посварився з колишньою дружиною, після цього побив її співмешканець: як минуло 5 вересня для поліції Переяслава

За добу 5 вересня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:01. Переяслав. Надійшов письмовий рапорт від поліцейського про те, що під час перевірки щодо справи отримання особою тілесних ушкоджень, встановили, що їх заподіяв 45-річний чоловік. За цією справою відкрили кримінальне провадження за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

11:49. Переяслав. Жінка повідомила про крадіжку велосипеда, який вона залишила біля будинку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

16:12. Переяслав. Поліції повідомили, що біля котельні припаркували авто, в якому під капотом “щось тікає”. Прибувши на місце події та провівши огляд транспортного засобу, поліцейські встановили, що в авто працює сигналізація. Транспорт стоїть без порушень ПДР.

21:17. Переяслав. Заявник повідомив, що його побив співмешканець колишньої дружини. До цього в постраждалого стався конфлікт із нею. Справу передали на розгляд дільничому.

21:17. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Працівник поліції зупинив автомобіль із саморобним причіпом, який перевозив два тюки сіна. Звідки вони, пояснити не зміг. Як виявилось, чоловік перевозив власне сіно, тож його відпустили.

23:53. Переяслав. Заявник повідомив про зникнення дружини, яка о 18:00 пішла від гостей, але додому так і не повернулася. За попередньою інформацією, жінка знайшлася.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що на Переяславщині поліцейські посеред ночі на трасі зупинили п’яного тракториста. Детальніше читайте за посиланням.

Нагору