ЖИТТЯ

“Погрожував із сокирою в руках”: як минуло 7 вересня для поліції Переяслава

За добу 7 вересня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:41. Харківці (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що до неї прийшов чоловіковий брат та погрожує із сокирою у руках. Додала, що сокиру вдалося забрати. Наразі відібрали заяву та пояснення, справу передали дільничому.

16:37. Переяслав. Жінка повідомила, що вночі з її двору викрали спортивний велосипед. Справу передали на доопрацювання карному розшуку.

18:09. Переяслав. Надійшла скарга, що сусідський собака бігає вулицею та кидається на перехожих. Конфлікт врегулювали мирним шляхом.

18:44. Переяслав. Чоловік повідомив про шахрайство. Він замовив електротехніку через ОЛХ, але в посилці не виявилось деяких складових. За посилку на пошті заплатив 7778 гривень. Відомо, що відкрили справу за статтею 190 ККУ (Шахрайство).

23:37. Лецьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту молодь порушує комендантську годину та розпиває алкогольні напої. Врешті заявник від написання заяви відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Студениках (Студениківська ТГ) та Малій Каратулі (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що вчора у Борисполі сталася масштабна пожежа. Деталі – за посиланням.

Нагору