ЖИТТЯ

Шахраї намагалися випитати у чоловіка дані банківської картки: як минуло 10 вересня для поліції Переяслава

За добу 10 вересня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 10 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:55. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що вночі його брат, який живе поруч, забрав собаку. За цим фактом інформація не підтвердилась. На заявника склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб).

12:22. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що протягом ночі в неї з будинку викрали продукти харчування та 150 гривень. Як проникли до будинку, невідомо. За цим фактом відібрали заяву і пояснення. Наразі триває перевірка.

13:50. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що перерахувала 7000 гривень за дрова, але товар не отримала. За цим фактом відібрали заяву і пояснення. Проводитимуть перевірку.

14:53. Мазінки (Переяславська ТГ). Заявник повідомив поліції про те, що йому надійшов дзвінок про блокування банківської картки. Шахраї намагались випитати її реквізити. Заявник повідомив про це банку, гроші з карти не зняли. До поліції звернувся для інформування.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 9 вересня чоловік у Переяславі спробував вчинити самогубство. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору