ЖИТТЯ

Вовчків став третім, та чи надовго? Огляд туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Семенівка опинилася на відстані перемоги від чемпіонства, а Вовчків вийшов на третє місце. Які перші підсумки після 11 туру чемпіонату з футболу?

Вчора, 10 вересня, відбувся 11 тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Головні претенденти на “бронзу” – “Дніпро” та “Переяслав” – зазнали поразок і пропустили на третє місце Вовчків. Але ця команда навряд довго втримається серед медалістів. Інформатор розповідає деталі.

Семенівка (Студениківська ТГ) – “Дніпро” (Дівички) 4:2 (Хобта, 15, Петровський, 43, Висоцький, 75, Левченко, 80 – Килипенко, 50, Погодін, 70)

Сенсації не сталося. Як би “Дніпру” не хотілося насолити “Переяславу” в цьому турі ще більше, у плани Семенівки це не входило. А план у неї простий – перемогти наступної суботи “Переяслав” і за два тури до фінішу стати чемпіоном. “Дніпро” зовсім не втратив шансів поборотися за “бронзу”. Його можна навіть вважати фаворитом у цій боротьбі, бо “Переяслав”…

“Бурти” (Переяслав) – “Переяслав” 3:0 (Ткаченко, 19, Боровик, 59, Устич, 90+3)

… “Переяслав”, здається, сам хоче віддати медалі дівичківцям. Спочатку він втратив вірну перемогу в очному поєдинку через відсутність медика. Тепер безвольно поступився супернику, якого просто необхідно було перемагати, – “Бурти”. Тож до “бронзового матчу” “Переяслав” може прийти в ролі того, хто наздоганяє. У наступних трьох турах на переяславців чекають Семенівка, Лецьки та “Матадор-Університет” (Переяслав), а на “Дніпро” – Лецьки, “Матадор” та Вовчків. Очевидно, що у дівичківців календар простіший.

А “Бурти” вчора були нестримними. Зіграли із запалом, але при цьому грамотно. Доки мали сили, встигли забити. А у другому таймі сіли в захист і гостро вибігали в контратаки. Суперник був нездатним цьому протидіяти.

Лецьки (Циблівська ТГ) – Вовчків (Переяславська ТГ) 3:7 (Басюк, 1, Курило Д., 6, Андрушко, 49 – Щава, 19, 31, 52, 64, Розовик О., 38, 60, 75)

Вовчків прогнозовано перервав свою п’ятиматчеву серію поразок, хоча й поступався вже на шостій хвилині із рахунком 0:2. Та все ж клас дався взнаки. Вовчків навіть повернувся на третє місце в турнірній таблиці. Щоправда, провів він на два матчі більше, аніж “Дніпро” та “Переяслав”. Та ще й залишилося зіграти з потужними суперниками – “Матадором” та “Дніпром”. Тож наразі важко розглядати вовчківчан як серйозних претендентів на медалі. Зараз із третього до п’ятого місця команди розмістилися таким чином: 3. Вовчків – 13 очок; 4. “Переяслав” – 12; 5. “Дніпро” – 12.

Нагадаємо, що переяславські “Солонці” беруть участь у ветеранському чемпіонаті Яготина з мініфутболу. Наразі вони лідирують. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору