ЖИТТЯ

“Солонці” із Переяслава лідирують у чемпіонаті Яготина з мініфутболу

Переяславські “Солонці” беруть участь у чемпіонаті Яготина з мініфутболу. Та ще й лідирують там.

“Солонці” із Переяслава беруть участь у відкритому чемпіонаті Яготина із мініфутболу серед команд, гравці яких старші 35 років. Наразі за три тури до фінішу вони посідають перше місце у турнірній таблиці. Випереджають найближчого переслідувача – “Автолідер” із Яготина – на 2 очки. У середу, 7 вересня, команда провела свій черговий матч – проти яготинського “Кристала”, який посідає п’яте місце із шести команд. Журналіст Інформатора бачив, як це було.

Ветеранський склад “Солонців” бере участь у цьому чемпіонаті третій рік поспіль. До нього входить багато гравців, які виступають на провідних ролях у командах чемпіонату Переяславщини з футболу: Дмитро Великодній, Юрій Кривенко, Петро Коханець, Віктор Куйбіда (63 роки, найстарший у команді) із “Матадора”, Андрій Середа, Максим Мальченко, Сергій Гришко, Ярослав Жук, Сергій Таранущенко (капітан цієї ветеранської команди) із “Буртів”, Володимир Митрофаненко із “Дніпра”, Юрій Галайтата із Семенівки. Грають складами 8 на 8 на половині стандартного поля, два тайми – по 30 хвилин.

До вчорашнього матчу наша команда мала в активі п’ять перемог, одну нічию та жодної поразки. Однак “Кристал” виявився не таким легким суперником, як можна було очікувати. Попри перевагу переяславської команди, вона так і не змогла відзначитися у воротах суперника. Навіть відверта навала на останніх хвилинах не призвела до бажаного результату. “Кристал” також провів кілька небезпечних випадів, але його гравці або не були точними, або ж вдало діяв у воротах Юрій Галайтата. Тож 0:0 – друга нічия для “Солонців” і шанс наблизитися для головних конкурентів.

Наразі турнірна таблиця має такий вигляд: 1. “Солонці” – 17 очок; “Автолідер” – 15; 3. “Дружба – Гостинний дім” (Березань) – 11; 4. “Газовик” (Яготин) – 10; 5. “Кристал” – 5; 6. “Шанс” (Яготин) – 1.

Всі матчі турніру проходять на центральному стадіоні Яготина. Транспорт для поїздок “Солонцям” безкоштовно надає перевізник Володимир Левченко. За це футболісти висловлюють йому вдячність.

Нагадаємо, що на Переяславщині триває чемпіонат з футболу. За чотири тури до фінішу вималювалися основні фаворити та аутсайдери.

Віталій Усик

Нагору